top of page

ȘCOALA DE VARĂ RAYS

LIMBAJ ȘI SCRIS ACADEMIC

(LSA 2017)

 

 

Romanian Association of Young Scholars are plăcerea de a vă invita la prima ediție a Școlii de Vară RAYS - Limbaj și Scris Academic (LSA 2017). Evenimentul se va desfășura în perioada 01.09.2017 - 03.09.2017 la centrul de conferințe Education Point (zona Piața Romană, București).

Conceptul unei școli de vară cu tema Limbaj și Scris Academic (LSA2017) a apărut ca urmare a activității de organizare de evenimente academice a RAYS din ultimii 2 ani. La solicitarea participanților noștri, care au considerat necesare cursuri pe tema structurii unei lucrări de doctorat, elementelor de stil și a sistemelor de referințe, am inițiat 7 module de studiu (teoretice și practic-aplicative), precum și 6 workshopuri destinate să suplinească lipsa unui asemenea curs din anumite medii universitare.

 

Astfel, sunt invitați să aplice doctoranzi, masteranzi și studenți la ciclul de licență, indiferent de domeniul de studiu, interesați să afle mai multe despre elementele specifice limbajului și scrisului academic. Pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@rays.org.ro cu numele, statutul, afilierea instituțională, tema tezei de doctorat/lucrării de disertație/licență (dacă este cazul), o adeverință de la facultate care să ateste statutul de doctorand/masterand/student până pe 24 august 2017.

 

Așteptăm cu drag aplicațiile voastre!

Cristina Manolache - Președinte RAYS & Director Școală de vară LSA 2017

bottom of page