top of page

CONFERINȚA NAȚIONALĂ A

TINERILOR CERCETĂTORI

(CNTC 2017)

 

 

 

Romanian Association of Young Scholars are plăcerea de a vă invita la cea de a doua ediție a Conferinței Naționale a Tinerilor Cercetători (CNTC 2017). Peste 30 de participanți s-au înscris deja la evenimentul va avea loc în data de 17 iunie 2017, la Centrul de Conferinte al RIN Grand Hotel (****) de pe Sos. Vitan - Barzesti, nr. 7D, Bucuresti, co-organizat în parteneriat cu Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Institutul de Cercetare a Calității Vieții al Academiei Române, Centrul de Cercetare în Etică Aplicată din cadrul Facultății de Filosofie a Universității din București și Facultatea de Relații Economice Internaționale a Academiei de Studii Economice.

 

Cu această ocazie invităm cercetători, cadre didactice universitare, doctoranzi și masteranzi din următoarele domenii: științe politice, istorie, drept, sociologie, filosofie, litere, jurnalism și economie să își trimită propunerile, pe oricare dintre temele cuprinse în apelul la contribuții, până la data de

11 iunie 2017 (termen limită extins).

 

La finalul fiecărei secțiuni, toți participanții vor primi un certificat de participare din partea Romanian Association of Young Scholars și a instituției co-organizatoare a secțiunii. De asemenea, lucrările finale vor fi publicate în unul dintre jurnalele academice coordinate și editate de către RAYS: Romanian Journal of Social Sciences (ISSN 2457 – 3019) și Romanian Review of Young Researchers (ISSN 2393 – 2775).

 

Așteptăm cu drag propunerile voastre!

Echipa Organizatorică

bottom of page