top of page

RAYS YOUth Series

 

 

 

RAYS lansează proiectul RAYS YOUth Series - o inițiativă a Departamentului de Educație & Carieră - prin care ne propunem să promovăm tinerii doctoranzi/ doctori.

 

Concret, credem că există mulți tineri cercetători pasionați de activitatea lor, cu rezultate deosebite și care merită făcuți cunoscuți întregii comunități academice. Ne menținem orientarea inter-disciplinară și încercăm să stimulăm interacțiunea mediului academic cu ONG-urile sau specialiștii dintr-un anumit domeniu.

 

Astfel, primul eveniment din RAYS YOUth Series, realizat în parteneriat cu Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice are o temă de actualitate: diplomația digitală. Sabrina SOTIRIU, doctorandă la Universitatea din Ottawa, Canada este guest lecturer la Academia de Studii Economice. Totodată, au răspuns invitației noastre și Andreea HANGANU, Președintele Institute for Digital Government și Dan NECHITA, consilier al Primului-Ministru. Domnul Decan Gheorghe HURDUZEU va deschide evenimentul, iar Președintele RAYS Cristina MANOLACHE va modera dezbaterile.

 

Vă așteptăm cu drag joi, 26 mai 2016, la sala 0329 din corpul nou al ASE. Evenimentul este deschis tuturor celor interesați de diplomația digitală.

 

 

***RAYS mulțumește conducerii Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, reprezentată de domnul Decan prof. dr. Gheorghe Hurduzeu, pentru amabilitatea și promptitudinea cu care au susținut această inițiativă.

RAYS caută tineri cercetători pasionați! Din septembrie reluăm RAYS YOUth Series, astfel încât vă încurajăm să ne scrieți la office@rays.org.ro cu o scurtă prezentare despre activitatea și domeniile voastre de interes. RAYS vă va pune la dispoziție locația, va contacta alți 2 invitați de renume din domeniu (sau puteți chiar să ni-i propuneți) și se va ocupa de promovarea evenimentului.

bottom of page